CMS

close button ZamknijZgodnie z Ustawą z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne art. 173 (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800 wraz z późniejszymi zmianami) informujemy, że nasza strona internetowa wykorzystuje cookies. Stosowanie plików cookies pozwala dostosowywać prezentowaną treść i usługi do indywidualnych potrzeb użytkowników i utrzymywać sesję użytkownika po zalogowaniu. Pliki cookies nie zawierają żadnych treści osobowych. Korzystanie z portalu www.indexfirm.pl oznacza akceptację plików cookies. Więcej informacji na temat cookies można znaleźć w Polityce prywatności tutaj.
Prosimy o aktualizację oprogramowania do obsługi stron internetowych: www.mozilla.org/firefox

Ostoja Smaku Maciej Barton to koncept restauracji tradycyjnej i autorskiej.

 

Folwark Ustronie, Dwie czapeczki w przewodniku Gault & Millou. Maciej Barton nominowany jako Szef Kuchni Tradycyjnej, jeden z 5 najlepszych w Polsce. Folwark to Kuchnia gdzie produkt jest najważniejszy, dostarczany lokalnych dostawców w promieniu 30km od restauracji. Miejsce spotkań, reportaży, warsztatów branży gastronomicznej i nie tylko.

 

Menu to kuchnia polska, myśliwska, szereg piw rzemieślniczych, najlepsze herbaty i kawy. Indywidualne menu dla dzieci, oraz dla osób z celiakią.

 

Współpraca z Slow Food Polska. Uczestnik akcji propagujących polską, zdrową żywność.

 

Słupia pod Bralinem 75

 

www.folwarkustronie.pl

 

Bistro „Fabryka Mebli” kuchnia autorska szefa kuchni Pawła Powroźnika. Menu bistro zmieniane co 2 tygodnie, zgodnie z sezonowością dostępnych produktów. Kuchnia otwarta, jedyna w promieniu 100km taka, gdzie mamy kontakt z kucharzem. Dania z całej Europy z produktów naszego regionu.

 

Kępno, ul. Walki Młodych 9 (KOSIR)

 

www.bistrofabrykamebli.pl

 

 

Ostoja Smaku Maciej Barton

Słupia Pod Bralinem 75
63-642 Perzów
tel. 600 037 193

Ostoja Smaku Maciej Barton

63-642 Perzów, Słupia Pod Bralinem 75
tel. 600 037 193

Ostoja Smaku Maciej Barton to koncept restauracji tradycyjnej i autorskiej.

 

Folwark Ustronie, Dwie czapeczki w przewodniku Gault & Millou. Maciej Barton nominowany jako Szef Kuchni Tradycyjnej, jeden z 5 najlepszych w Polsce. Folwark to Kuchnia gdzie produkt jest najważniejszy, dostarczany lokalnych dostawców w promieniu 30km od restauracji. Miejsce spotkań, reportaży, warsztatów branży gastronomicznej i nie tylko.

 

Menu to kuchnia polska, myśliwska, szereg piw rzemieślniczych, najlepsze herbaty i kawy. Indywidualne menu dla dzieci, oraz dla osób z celiakią.

 

Współpraca z Slow Food Polska. Uczestnik akcji propagujących polską, zdrową żywność.

 

Słupia pod Bralinem 75

 

www.folwarkustronie.pl

 

Bistro „Fabryka Mebli” kuchnia autorska szefa kuchni Pawła Powroźnika. Menu bistro zmieniane co 2 tygodnie, zgodnie z sezonowością dostępnych produktów. Kuchnia otwarta, jedyna w promieniu 100km taka, gdzie mamy kontakt z kucharzem. Dania z całej Europy z produktów naszego regionu.

 

Kępno, ul. Walki Młodych 9 (KOSIR)

 

www.bistrofabrykamebli.pl

 

 

Ostoja Smaku Maciej Barton - Tematy branżowe: USŁUGI; Branże: GASTRONOMIA; Podział branżowy: Restauracje, Bary, puby; Miejscowość: Perzów; Województwo: WIELKOPOLSKIE; Słowa kluczowe: kuchnia polska, kuchnia tradycyjna, restauracja,
Dane do wyszukiwania firmy
Temat branżowy: USŁUGI
Branże: GASTRONOMIA
Podział branżowy: Restauracje, Bary, puby
Miejscowość: Perzów
Województwo: WIELKOPOLSKIE;

Aktualne wpisy firm

Najczęściej wyszukiwane Najnowsze wpisy Aktualnie wyszukiwane Przykładowe wpisy
WIĘCEJ >> WIĘCEJ >> WIĘCEJ >> WIĘCEJ >>